Nybyggeri

Vi varetager opgaver indenfor nybyggeri samt tilbygning.

Nybyggeri efter dine ønsker

Hos Murerfirmaet Lauridsen har vi stor erfaring inden for nybyggeri og totalentrepriser, hvor vi udfører traditionelt byggeri for kunder i Esbjerg, Varde og omegn, ligesom vi besidder en stor ekspertise inden for specielle byggerier efter vores kunders ønsker og behov.

Vi bygger dit hus helt fra bunden

Vi varetager nybyggeri både som totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise, alt efter hvad der ønskes. Står vi for totalentreprisen med dit nybyggeri, er vi behjælpelige med alt fra kontakt til arkitekten, hjælp til at få dine ideer til indretning og planløsning ned på byggetegninger og naturligvis den efterfølgende byggeproces, indtil det færdige resultat står klar.
Vi er kort sagt med i hele processen. Dermed er vi ofte også en stærk konkurrent til typehuse.

Vi har været behjælpelige rådgivere og entreprenører til mange opgaver, og vi varetager også gerne dit byggeri fra start til slut, hvad enten der skal bygges et nyt sommerhus, en ny arkitekttegnet helårsbolig eller en etageejendom.
Uanset om der skal bygges til privat brug eller i erhvervsmæssige sammenhænge, står vi klar til at bygge for dig.

Tilbygning i stedet for nybyggeri

Skal der bygges til i stedet for at bygges nyt, kan vi også være behjælpelige med dette. Der er ingen opgaver indenfor renovering, nybyggeri eller tilbygning, som vi ikke kan varetage. Vi bygger alt fra garager og udestuer til udvidelse af boligarealet.

Vi tager vores kunder i hånden i hele processen og gennemgår fra start, hvad der kan svare sig for den individuelle kunde og netop deres situation.
Vi står altid klar med professionel vejledning og rådgivning, bl.a. vedrørende hvor meget der skal laves om, eller om det kan svare sig at bygge nyt.
Hos os er det som udgangspunkt kunden, som har en idé, hvor vi som specialister hjælper med at realisere det.

Skal vi hjælpe med dit byggeprojekt?

Du er velkommen til at kontakte os på mail benjamin@murerfirmaet-lauridsen.dk eller laust@murerfirmaet-lauridsen.dk.
Du er også velkommen til at give os et kald på telefonen

51 52 34 74 eller  40 19 11 57, så vi kan tage en snak om dine drømme til et nybyggeri.