Firmaprofil

Murerfirma med effektive, kvalitetsbevidste og kompetente murere.

Professionelt og kvalitetsbevidst murerfirma

Murerfirmaet Lauridsen er et murerfirma beliggende lidt udenfor Esbjerg.
Firmaet blev etableret tilbage i 1999 og er familieejet med et nyligt generationsskifte i 2020.

Godt håndværk til tiden

Hos Murerfirmaet Lauridsen har vores mission og højeste prioritet altid været at udføre al vores arbejde i høj kvalitet og holde et højt serviceniveau med målet om at skabe glade og tilfredse kunder. Vi bestræber os altid på at skabe de bedste resultater og sikrer et godt stykke håndværk til tiden. Vores vision er samtidig at være et murerfirma, der har fokus på det lokale i områderne nær Esbjerg og Varde. Vi vægter faste, gode og tætte kunderelationer yderst højt og stiler altid efter at skabe gode kundeoplevelser samt resultater.

Udførelse af opgaver indenfor støbe- og murerarbejde

Hos Murerfirmaet Lauridsen udfører vi alle former for opgaver indenfor støbe- og murerarbejde – store som små. Vi påtager os mureropgaver i områder, der befinder sig indenfor en times tid fra vores lager.  Vi har forskellige svende sat på de forskellige opgaver og dermed specialister til hvert område. På den måde sikrer vi, at vi altid tilbyder og udfører opgaver af høj kvalitet samt arbejder hurtigere og mere effektivt indenfor de forskellige arbejdsområder. Ydermere påtager vi os gerne hovedentrepriser samt totalentrepriser, hvor vi gør brug af vores netværk af dygtige samarbejdspartnere.

Ønsker du mere information?

Du kan læse mere om vores arbejde her på siden, eller du kan kontakte os via telefon 51 52 34 74 eller 40 19 11 57. Du er også velkommen til at skrive til os på mail benjamin@murerfirmaet-lauridsen.dk eller  laust@murerfirmaet-lauridsen.dk