Har du spørgsmål? Ring idag på
40191157

Nybyggeri – vi bygger efter dine ønsker

Hos Murerfirmaet Lauridsen har vi stor erfaring inden for nybyggeri og totalentrepriser, hvor vi udfører traditionelt byggeri for kunder i Esbjerg, Varde og omegn, ligesom vi besidder en stor ekspertise inden for specielle byggerier efter vore kunders ønsker og behov.

Vi bygger et nyt hus helt fra bunden

Vi kan varetage nybyggeri som både totalentreprise og fagentreprise alt efter, hvad der ønskes. Står vi for totalentreprisen med dit nybyggeri, er vi behjælpelige med alt fra kontakt til arkitekten, hjælp til at få jeres ideer til indretning og planløsning ned på byggetegninger og naturligvis den efterfølgende byggeproces, til det færdige resultat står klar. Vi er kort sagt med i hele processen.

Dermed er vi ofte også en stærk konkurrent til typehusene, hvor I her får mulighed for at sætte jeres eget præg på det nye nybyggeri.

Vi har været behjælpelige rådgivere og entreprenører til mange opgaver, og vi varetager også gerne jeres byggeri fra start til slut, hvad enten der skal bygges et nyt sommerhus, en ny arkitekttegnet helårsbolig, eller en etageejendom.

Tilbygning til eksisterende i stedet for nybyggeri

Skal der bygges til, i stedet for at bygge nyt, kan vi også være behjælpelige med det. Der er ingen opgaver inden for renovering, nybyggeri og tilbygning, som vi ikke kan varetage. Vi bygger alt fra garager, udestuer, udvidelse af boligarealet og meget mere, som belægning af fliser og klinker.

Kontakt os i dag på telefon 40 19 11 57 eller e-mail laust@murerfirmaet-lauridsen.dk og lad os tage en snak om jeres drømme til et nybyggeri.

Få et gratis tilbud her​

Firmainfo

Præstebrovej 35
DK-6818 Årre
CVR: 41023228