Har du spørgsmål? Ring idag på
40191157

Flisearbejde i kvalitetsmaterialer

Vi er eksperter i flisearbejde og kan levere alle typer fliser til jeres behov. Vi arbejder hovedsageligt for kunder i Varde, Esbjerg og omegn.

Udendørs og indendørs flisearbejde tilbydes

Vi udfører både indendørs og udendørs flisebelægning i forbindelse med totalentreprise. Udendørs arbejde med fliser kan blandt andet være belægning af terrasser, bede, stier med mere.

Til udendørs flisearbejde benytter vi ofte brosten, chaussésten og hårdtbrændt tegl, fordi det er sten med en lang levetid, som holder sig flotte, og som får et flot, rustikt udseende med tiden.

Opsætning af klinker og fliser i bad og køkken

Vi kan skaffe alle typer af fliser og klinker til dit badeværelse eller køkken, når vi foretager flisearbejde. Hvad enten du er til de glatte fliser med glaseret look eller de mere rå stentyper, så kan vi skaffe det.

Vådsikrede fliser er oftest brugt på badeværelser og kan ligeledes fremskaffes i mange former og typer. Vi laver også tit flisearbejde i forbindelse med renovering og naturligvis også ved nybyggeri.

En nem proces fra start til slut

Lad os stå for hele projektet fra start til slut. Vi sørger for den indledende rådgivning i materialevalget og bestilling af fliserne, til hele flisearbejdet er udført. Vi rydder endda op efter os selv, så du blot skal nyde det endelige, flotte resultat.

Vi benytter en samarbejdspartner, som har en stor udstilling af fliser, som man kan besøge og derved selv vælge fliserne.

Få et uforpligtende tilbud på flisearbejde

Kontakt os på telefon 40 19 11 57 eller på e-mail laust@murerfirmaet-lauridsen.dk, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud her​

Firmainfo

Præstebrovej 35
DK-6818 Årre
CVR: 41023228