Har du spørgsmål? Ring idag på
40191157

Renovering af hus og facader udføres

Totalrenovering og renovering af hus og facader er vores kernekompetencer.

Vi har løst mange forskelligartede opgaver inden for facaderenovering og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til at gennemføre en professionel renovering af hus i Varde, Esbjerg eller omegn, så skal du kontakte os.

En facaderenovering er et ansigtsløft til dit hjem

Mange års slid kan sætte sit præg på dit hus, derfor kan det være nødvendigt med tiden, at lade hjemmets facade gennemgå en renovering.

Selv små ændringer i facaden kan få dit hus til at fremstå som nyt eller i en helt anden stil. Tag os med på råd og lad os finde en løsning, som passer til jer.

Alle former for renovering af hus og ejendom

Vi arbejder både for private og erhverv og har erfaring, både med mindre lejligheder, store villaer og industridomiciler. Ingen opgave inden for renovering af hus er for stor eller lille. I forbindelse med renovering af hus, laver vi, som murere, naturligvis tit flisearbejde og andet belægningsarbejde.

Vores faste samarbejdspartnere er altid med på råd og kan rådgive i forhold til det pågældende projekt. Dette kan blandt andet være en rådgivende advokat, der kan benyttes i forhold til forsikringssager.

Vi kan bygge videre på husets historie med en totalrenovering

Vi kan mange gange gå ind og se, hvilke sten der er blevet brugt i tidernes morgen i bygningsværket, hvis der skal laves en renovering i form af blandt andet ombygning eller tilbygning. Derefter kan vi gå ind og finde den helt rigtige mursten, der præcis matcher den eksisterende bolig.

Kontakt os på telefon 40 19 11 57 eller e-mail laust@murerfirmaet-lauridsen.dk, hvis du ønsker at vide mere om renovering af hus. Vi varetager også nybyggeri i vores firma, så du kan altså altid komme til os med din opgave.

Få et gratis tilbud her​

Firmainfo

Præstebrovej 35
DK-6818 Årre
CVR: 41023228